hits

Trenger du hjelp til teknologi-utvikling?

Steinar Korsmo på Climate KIC under OIW.
Steinar Korsmo på Climate KIC under OIW. Bilde: Seed Forum

Et voksende antall norske startups utvikler teknologi gjennom partnere i Öst-Europa. I mange år har Seed Forum hjulpet norske gründere med partnere for teknologiutvikling i Baltikum, men nå er tiden kommet for Ukraina, Moldova og Georgia.

Seed Forum har et stort nettverk av iHUB innovasjonssentra i flere byer i Ukraina inkl. Kyiv og Lviv. I Kiev er Seed Forum iHUB plassert omtrent midt på Maidan med mer enn 2000 m2 og full av ukrainske start-ups.

I Lviv som er hovedstaden i Vest-Ukraina er 2 etasjer i et hus midt i sentrum gjort om til Seed Forum iHUB. Også i andre byer i Ukraina som Vinnytsia og Chernihiv finner du iHUBs og iHUB nettverket vokser stadig. For ikke å snakke om iHUB midt i sentrum av hovedstaden Chisinau i Moldova som også senteret for gründerskap og innovasjon i Moldova.

Mange av gründerne som befinner seg i Seed Forum iHUBs driver med teknologiutvikling med svært høy kompetanse og erfaring. Seed Forum har nå lansert et soft-landing program for norske gründere som ønsker samarbeid for teknologiutvikling i Ukraina, Moldova eller Georgia. Flere arbeidsstasjoner på iHUBs i Ukraina og i Moldova er satt av til dette.

Seed Forum arrangerer også et event for teknologiutvikling for norske gründere i Chisinau i Moldova i november. Ta kontakt med Steinar Korsmo om du er interessert for mer informasjon på + 47 92 01 14 15 eller steinar@seedforum.org.

Seed Forum er partner av Gründerklubben.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar