hits

Gründerklubben innleder samarbeid med PRO ISP

Teamet: Jon Eivind Malde, Morten Malde, Eivinn Hoddevik, Isabelle Simonsen, Øivind Valheim, Kristian Tysse, Knut Eirik Lerang Johnsen og Simon A Skaar. Bilde: Pro Isp
Teamet: Jon Eivind Malde, Morten Malde, Eivinn Hoddevik, Isabelle Simonsen, Øivind Valheim, Kristian Tysse, Knut Eirik Lerang Johnsen og Simon A Skaar. Bilde: PRO ISP

Når vi skulle finne en samarbeidspartner for våre 17 000+ medlemmer på leveranse av internettjenester, var det viktig å finne en seriøs aktør som har en moderne teknisk infrastruktur, samt fokus på support. Her kommer en kort oppsummering for å gi et bilde av selskapet og avtalen;    

PRO ISP er en av Norges største leverandører av webhotell, domene, virtuell server (VPS) og SSL sertifikat. I tillegg har de nylig fått et nytt produkt; nettsidebygger (for å lage profesjonelle nettsider enkelt). Det er spennende at de tar opp konkurransen med alle de utenlandske aktørene som dominerer dette markedet i dag.

Medlemsfordeler; Medlemmene av Gründerklubben får 20% på valgfritt webhotell ved bestilling (gjelder første år). Rabattkode ligger på Gründerklubben (lukket gruppe).

Fra starten av har selskapet hatt fokusert på automatisering av tjenestene. Dette har medført at du som kunde kan gjøre de fleste endringer på egenhånd. For medlemmer som har behov for support kan de ta kontakt både på telefon, chat og epost.

I vår vurdering har det vært viktig å sikre medlemmene stabile og sikre løsninger til konkurransedyktige priser og at det tjenestene skal være enkle å bruke også for ikke-tekniske brukere. Vi vet at PRO ISP jobber kontinuerlig med standardisering og kvalitetssikring av tjenestene og har fokus på brukervennlighet. Det har vi selv sett som kunde gjennom mange år.

Alle webhotell er inkludert gratis SSL som dekker minimumskravene til nettlesere i forhold til sikkerhet. Skulle man ønske å oppgradere til en premium løsning for økt sikkerhet og troverdighet har de lave priser på SSL sertifikater, som mange har behov for i dag.

Deres nye produktet, nettsidebyggeren gir medlemmene mulighet til å lage nettsider enkelt og raskt. Den sørger for responsivt design, slik at nettsiden ser bra ut både på mobil, nettbrett og desktop. Med over 400 forskjellige design maler og flere utvidelser kan du enkelt tilpasse til ditt behov. De tilbyr en 30 dagers GRATIS prøve slik at du selv kan se hvor brukervennlig den er.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar